كيفكم يا احلا اعضاء
اليوم جايبة ليكم طريقة عمل البسبوسة
اخليكم معاها
نبتدى بالمقادير والشرح مع الصور
المقادير
2 كوب سميد
1 كوب سكر
1 علبه زبادى
ربع كوب سمن او زبده
1 ملعقه كبيره بيكن بودر
تخلط جميع المقادير زتعجن باليد وتوضع فى صينيه وتدخل فرن حار واول ما تخرج من الفرن تسقى بالشراب الحار وضرورى يكون الشراب حار
مقدار الشراب
1 كوب سكر
2 كوب ماء
ربع ملعقه صغيره فانليا
توضع جميع المقالدير مع بعض ماعدا مقدار الشراب طبعا
تعجن باليد حتى تختلط جميع المقادير مع بعض
توضع فى صينيه مربعه او مستطيله (بدون دهان الصينيه)
وتقطع بالسكينه مربعات او مستطيلات حسب الرغبه
تدخل فرن حار على 180 درجه حوالى نصف ساعه تقريبا حتى تتحمر
اول ما تدخل الصينيه الفرن نضع مقدار الشلراب على النار ونهدى عليه النار بحيث اول ما تخرج الصينيه من الفرن حاره تسقى فورا بالشراب الحار جدا (درجه الغليان ) وهذه الخطوه ضرورى جدا لنجاح البسبوسه
تترك حتى تبرد تماما ثم تقطع وتوضع فى ورق الكب كيك وتزين باللوز
او تقدميها بالطريقه الى تناسبك
سهله جدا وما بتاخد وقت ابدا
والنتيجه اكتر من راااااااااااااائعه
اليوم جايبة ليكم طريقة عمل البسبوسة
اخليكم معاها
نبتدى بالمقادير والشرح مع الصور
المقادير
2 كوب سميد
1 كوب سكر
1 علبه زبادى
ربع كوب سمن او زبده
1 ملعقه كبيره بيكن بودر
تخلط جميع المقادير زتعجن باليد وتوضع فى صينيه وتدخل فرن حار واول ما تخرج من الفرن تسقى بالشراب الحار وضرورى يكون الشراب حار
مقدار الشراب
1 كوب سكر
2 كوب ماء
ربع ملعقه صغيره فانليا
توضع جميع المقالدير مع بعض ماعدا مقدار الشراب طبعا
تعجن باليد حتى تختلط جميع المقادير مع بعض
توضع فى صينيه مربعه او مستطيله (بدون دهان الصينيه)
وتقطع بالسكينه مربعات او مستطيلات حسب الرغبه
تدخل فرن حار على 180 درجه حوالى نصف ساعه تقريبا حتى تتحمر
اول ما تدخل الصينيه الفرن نضع مقدار الشلراب على النار ونهدى عليه النار بحيث اول ما تخرج الصينيه من الفرن حاره تسقى فورا بالشراب الحار جدا (درجه الغليان ) وهذه الخطوه ضرورى جدا لنجاح البسبوسه
تترك حتى تبرد تماما ثم تقطع وتوضع فى ورق الكب كيك وتزين باللوز
او تقدميها بالطريقه الى تناسبك
سهله جدا وما بتاخد وقت ابدا
والنتيجه اكتر من راااااااااااااائعه